miercuri, 9 decembrie 2015

Încă există ziarul „România liberă”

           A existat odată un ziar eminamente de opoziție, de opoziție la comunism și criptocomunism, un ziar scos pe piață de un grup de disidenți, în frunte cu Petre Mihai Băcanu, Mihai Creangă, Anton Uncu... Am colaborat și eu la Rl în anii 1990-1992.
          În ultima vreme, aici lucrează o cloacă de ticăloși. Unii care scriu la comandă pro Băsescu și anti toți ceilalți. Niște mercenari ordinari. Iar ziarul nu trăia - ca-n economia de piață - la vedere, ci din banii fraierilor care plăteau polițe la RCA, CASCO și la case la firma de asigurări ASTRA. Adamescu plătea un ziar mort cu banii mei, printre ai altor două milioane de fraieri.
        Acum, cum mă așez la volan, mă închin și fac ochii-n patru și mă rog la Dumnezeu să nu-mi lovească mașina unul asigurat la Astra pentru că sunt un om mort, nu mai am cum ajunge la serviciu cale de 40 de kilometri.
        Astăzi, am deschis saitul „României libere” și am aflat că ziarul încă mai există. Iar ticăloșii de acolo încă trag în Ponta pentru că a reîntregit salariile tăiate de marinarul împuțit Băsescu.Niciodată nu m-am bucurat de răul ziariștilor, indiferent de orientarea lor. Dar, când va da faliment ziarul ăsta și șleahta de mercenari care au făcut atâta rău tuturor va rămâne pe drumuri, am să mă bucur.

Un comentariu:

LIS spunea...

Sunt solidar cu tine.