joi, 5 noiembrie 2015

Un pitic împuţit

       Un pitic împuţit pe, numele său Emil Boc, iese de la DNA, martor în dosarul Elenei Udrea, şi declară senin, printre altele: "Partidele care nu ţin cont de cetăţeni vor pierde mult, titularul puterii e poporul". Măi porcule, i-aş fi spus de eram acolo, dar în 2010, când erai premier, împuţitule, şi când din salariul meu de 200 de euro mi-ai luat 50, nu aveai aceeaşi idee politică? Dacă era adevărat că ţara se prăbuşea datorită celor 50 de euro ai mei, înţelegeam, dar ministra cabinetului Boc, doamna Udrea, fura cu zecile de milioane de euro, chiar atunci. Lasă că şi ceilalţi miniştri. E o zi în care regret că nu mai e valabilă pedeapsa cu moartea.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Și eu fac parte din acest cor al indignaților. Da, Domn Doman, ceea ce îmi miroase mie urât, și mă face să cred în VOCEA DE AZI A STRĂZII, e faptul că trecură anii și nimeni nu-i cheamă în fața unei instanțe să spună ce au făcut cu acei bani ! Suma e ușor de calculat, da unde sau în care buzunare au îngropat-o ? Pe deasupra băse ne dă cu tifla că dacă nu era el mare meșter la tăiat ajungeam ca Grecia. Păi, ne-am fi bucurat noi să ajungem așa, cu al 13-14 salariu, a 13-14 pensie și cu coloană vertebrală nu cu capul plecat pe care, Moscova care nu crede în lacrimi nu a ezitat niciodată să-l taie.

Anonim spunea...

Pitic, pitic, da ce p--ă mare a avut, c-a f---t o țară întreagă... Și-acum îi cântă : Doamne, ce bărbat eram odată...

Augustin spunea...

Da, despre asta e vorba. Sunt peste 20 de miliarde de euro de la FMI luate în acei ani şi nu se ştie unde sunt. Au fost scoşi din greşeală cu batista din buzunar şi pierduţi pe stradă? Ce ţară e asta?

Anonim spunea...

Cu adevărat, acesta e punctul pus pe i : Asta e țară sau țarină ?