miercuri, 1 iulie 2015

Nu trageți în Simona! Vă sugerez să trageți în generalul Oprea de la apelul bocancilor!

         Văd că peste tot românii o trag de urechi pe Simona Halep pentru pierderea primului meci la Wimbledon în fața slovacei Cepekova, locul 106 WTA. Eu zic s-o lăsăm în pace pe Simona. Se descurcă ea.  Dacă fiecare oraș din România ar aduce în doi ani aproximativ 10 milioane de euro, cât a adus ea, am fi bogații lumii.

        Eu zic să ne concentrăm atenția pe generalul de la apelul bocancilor de seară pe numele lui de curvă politică Gabriel Oprea. Omul a fost angajatul lui Miron Cozma la Jiul Petroșani și la Federația de tenis cu piciorul și asta spune cam totul. Căcatul pe care-l mănâncă de vreo 15 ani, pe care-l plescăie cu mare poftă, se numește cu o sintagmă de cazarmă interesul național. Are un partid cu o intenție de vot de doi la sută. Ei bine, cu procentul ăsta șchiop, generalul de căcat de la popotă face și desface guverne. El îi arată pisica șchiopului Victor Ponta: Dacă nu ești cuminte, fac guvernul meu lui Iohannis! Iar Alinei cea însărcinată de un bărbat însurat (citat din revistele Ciao și Can-can!) și lui Vasile Blaga le spune: Dacă sunteți cuminți, îl dărâm pe Victor Ponta cu guvernul lui cu tot. În numele căcatului...mmm...interesului național. Se știe că politica e o curvă patentată, care trădează, îi iubește pe toți la fel, în funcție de grosimea portofelului, îi duce la pat să-i odihnească, le spală picioarele și ce mai trebuie, care reprezintă soluția imorală pentru toți, care spurcă cearșafurile pe unde se culcă... Și pentru că această distinsă curvă trebuie să poarte un nume, să-i zicem pe scurt Gabriel Oprea, general.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Aferim, draga maestre DAD!
Absolut de acord. Cu tot articolul.

Şerban Tomşa spunea...

Maestre DAD,
Simona Halep este demnă de tot respectul nostru. Are ceea ce n-au, în general, românii : disciplina muncii, ambiție, perseverență, hărnicie. E o fată plină de voință, dar cred că are și încăpățânarea aceea nefastă de a o lua pe-o ureche, așa cum vedem nu numai la Becali, ci și la Hagi. Sportivei i-ar trebui un antrenor de top, pe măsura ei ( nu Ghiță, Costiță sau Niță nuștiucum), și multă receptivitate la sfaturile aceluia.

Augustin spunea...

Da, dragă Şerban, ai dreptate. Dar, Simona are 23 de ani, se poate redresa. Are tot timpul, inca vreo zece ani. Se va maturiza, nu va mai schimba antrenorii ca pe ciorapi. Noi suntem de vină că ne punem prea mari speranţe în ea şi ea e sub presiune cumva.
Încă o dată, nu ea e problema, ci coaliţia asta de guvernare. Iar peneliştii ăştia pârâţi vor s-o ia de la capăt, iar primesc ţara la cheie ca-n 2008, şi probabil că iar o vor duce în criză într-un an şi iar ne vor sacrifica, în timp ce ei se îmbuibă. Iar noi iar nu vom ieşi în stradă să-i linşăm, cum ar merita. Elena Udrea face pe victima, ea şi colegii ei, iar când nouă ne tăiau amărâtele de salarii, ei furau cu zecile de milioane de euro. Păi, n-ar trebui să-i omorâm ca pe câini în stradă?

Popa spunea...


Da' ce asa proble ma cu curvele Dom'le Doman ?
Pai noua, neam de roman , ne plac-curvele de oricare fel.

Toate aduc placeri !

ca-i pe pula, ca-i la portofel, ca-i mentala

fiecare in felul ei.

Hi ?

Astept ziua sa citesc un roman scris Dvs.
cu apologia curvelor in romania
eventual introduceti si cateva capitole
cu consumatorii.

Sugerez cronologie comparativa
(luati domeniul de la '89 incoace)
care sa releve arta, sublimul,
va priceti Dvs. ,
sa fie asa,
ceva de imbarligatura tautologica
inserata cu orgii cu lumina stinsa
exemplu cand Strul a luat muie de 5 ori.
etc.