duminică, 23 februarie 2014

Revoluţia căcănie

Cu vreo două săptămâni în urmă, preşedintele (ilegitim, de altfel) Traian Băsescu ameninţa cu scoaterea românilor în stradă pentru a protesta împotriva accizei la carburanţi preconizate de un guvern altfel bezmetic, nu-i vorbă. Ceea ce mie mi s-a părut deosebit de drăguţ şi de original. Preşedintele unei ţări din UE face pe liderul unei revoluţii căcănii în stradă.

Astăzi, el - ipocritul - îndeamnă pe ucraineni la calm. Păi, tocmai acum, când e momentul de ieşit în stradă şi la noi? Când guvernul e dus pe copcă? Măcar pentru a ţine locul fierbinte în regiune şi tot merită, liderul nostru regional putând fi concurentul lui Vitali Kliciko! Mai ales că el a mai copiat o revoluţie portocalie a ucrainenilor!...

Parcă văd pupezele alea de la televiziuni întrebând: "Dvs. împotriva cui protestaţi?" "Împotriva guvernului". "Care guvern, că nu mai avem?!" "Împotriva celui care-a fost sau împotriva celui care va veni, că-i totuna..."

8 comentarii:

Unknown spunea...

împotriva la toţi, domne şi împotriva la dreptul meu de a protesta şi împotriva la mama care m-a făcut.
io cred că iliescu e de vină!
aşa, în general.

Anonim spunea...

Hmmmm. Mi se pare mie că mai potrivit şi mai potrivit ar fi să ne declarăm în falş.... Deşi, de-o facem sau nu, noi tot în falş suntem,predestinaţi din născare...

Anonim spunea...

Bă nenica, greu sa priceapa bugetaru ce pesedinte avem, cat mai avem. De, l-a durut scopirea la leafa shi nici n-a priceput de ce s-a facut asta. Va dădu Pontacu, coiu' inapoi apoi vă scoase trei. Asa-i bugetaru, ca-n novelele ruseshti: nemultumit shi carcotash. Shi motzaie la servici :))) Cu simpatie devastatoare.

Popa130 spunea...



Domnul Doman

Va scriu aici din dorinta de a ma baga in seama , pe fondul unei seri de lehamite generata de insuccesul cu Dragobetele si alte pasarici, de televiziuni, de ziaristi fuduli, de galceava nationala pe parohie , de un telefon cu ce mai faci am o treaba da' ramane pa alta data si o bere Dorfer de cacat, cumparata de la magazinu din colt,

Asta in bucataria mea intre Antena 3 si Realitatea ; pe net Emil Hurezeanu prin 2010 -Rolul intelectualilor în societatea democratică ,

Dintr-o data sunt incurajat firav de o caţaleala spontana la scara blocului unde batranul nostru caine de zona Bucifer se lupta pe viata si pe moarte cu alti 4-5 in timp ce un altul mic si alb i-o tragea la caţea ,proptita in gardul viu , un altul negru cu alb privea palid si indecis cand la catea cand la scena cu Bucifer.
Asta e de Dragobete -

Iata actul se intampla in tot acest context de perceptie, schelalaieli , latraturi ,riverani si din provincie - in acest moment i-o trage , o supune, o guverneaza.

Asa e si cu tara m-am gandit eu - in orice moment ea e guvernata e supusa - lumea are treaba , prioritati reale.

E doar o problema de cum percepem domnule Doman. De ce ne propunem sa percepem.





Augustin spunea...

Părinte, bine descrisă căţăleala. România e la ceasul de iarnă-primăvară al căţălelii.

Anonim spunea...

A se observa amănuntul din descriere: "in timp ce un ALTUL MIC si ALB i-o tragea la caţea"

Deci rămâne cum a fost, de când e lumea şi pământul: "Numai din întâmplare, câinele cel mic îl fute pe cel mare !"

Rămâne cum s-a stabilit :)

P.s.Să-i ia dracu cu berea lor proastă ! După ce că berea e antisex, mai e şi proastă.

Maria-cu A spunea...




Deci ziceti ca ala mic il fute pe cel mare doar din intamplare ?

Asa este : ala mic il fute pe cel mare doar cateodata si pe la stramtoare.

Si eu cred ca exista o relatie intre berea proasta si pula bleaga.

Tudor Cicu spunea...

Maria-cu-A a pus punctul pe i: că-n țara asta prost făcută, căcații fut în loc să pută, iar futangii consacrați, nu mai pot fute de căcați!