marți, 10 decembrie 2013

Când se pune autostrada înaintea boilor

În deceniul trecut, pe când era ministru la Transporturi, arogantul domn Radu Berceanu dezbătea la televiziuni, până-n miez de noapte, o problemă importantă pentru naţiune: ce taxă să pună pe autostrăzile care stăteau să se aştearnă de-a lungul şi de-a latul ţării ca nişte covoare negre şi fermecate. Autostrăzi nu s-au construit de atunci decât oareşicari petece de 10 kilometri, 15 sau maxim 40. Taxă ne trebuie.

Acum, noul ministru al marilor nimicuri, domnul Dan Şova, un alt arogant, a găsit şi el o altă problemă. Cică, se vor face vreo 5000 de kilometri de autostradă (când?! - asta fiind o întrebare retorică), dar va fi deranj mare cu întreţinerea lor!... Ei, cum pun domnii ăştia carul înaintea boilor! Pardon, cum pun autostrada înaintea boilor ...care sunt ei!

5 comentarii:

Anonim spunea...

Nu, nu, Domn Doman. De ast' dată, gura păcătosului adevăr grăiasce. Fiincă , buba-i cam pe-acişilea: adicătelea , întreţinerea ! Într-o ţară cu doi metri de autostradă,în care, de-ar ninge şi doar în mai, toţi ai drumăritului scot ţipături ca din gură de şarpe : ne luatără pe nepregătite, ce s-ar întâmpla, atunci când ar avea nu 5ooo km ci numai 1000 ? Cine şi cum i-ar ţine într-o perfectă stare de circulare? Că, de, naiba ştie cine s-ar putea rătăci şi înco?

Anonim spunea...

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-14922117-animatie-evolutia-retelei-autostrazi-romania-din-1973-pana-prezent-cati-kilometri-autostrada-realizat-pana-acum-fiecare-risc-exista-pentru-anul-2014.htm

Popa130 spunea...



Asta era ;

autostrada s-a pus de-a curmezisul inaintea boilor.
In rusa se numeste pizdish.

Conform mareLUI NICOLESCU= presedintele CJ Arges se va face intr-o sute de ani a ragait el un interviu zilele trecute.

Desigur aceasta este doar o forma gramaticala adevarata.

------------------

Dan Şova - Master la London School
conform blogului oficial :
http://www.dansova.ro

Realitatea e ca nu are nici un master la Londra .
Sapaturile dupa master-ul lui Sova au fost facute de colonelul Robert Turcescu - daca ati auzit de el, si Robert colonel precum Sova Master ,Pitestean ca si Nicolescu .
Sper ca ati inteles.

Dan Sova este doar spermatozoidul norocos,voinic si bine protejat din miile ejaculate de unul ca Nicolescu - care pur si simplu s-a cuplat la ovul. Dupa cum stiti doar unul singur este acceptat; poate exista insa exceptii de la regula , mai ales in Romania - de aceea vedem atatea sarcini uterine politice de neimaginat si greu de explicat.



Iosif spunea...



Domnu Doman

pentru stoparea furtului din banii bugetului
ar trebui ca si Sova sa faca precum Sfantul Sinod :

"Cutii cu trei lacăte, cheile la trei oameni diferiţi, comitet de deschidere, comitet de numărare şi proces-verbal cu concluzii şi semnături". [ extras din Secretele întunecate ale Arhiepiscopiei (XXIII) ] - va recomand sa le cititi ca nici nu stiti ce pierdeti.

Ar trebui obligatoriu consultat si vicarul Nicolae Brânzea

Augustin spunea...

PărinteIosif, Nicolae Brânzea nu mai este episcop vicar, că nici nu-i permitea canonul. Iar pe Brânzea este nociv să-l consulţi, în orice problemă.