joi, 28 noiembrie 2013

Uraaa! Cresc salariile bugetarilor!

Da, de la 1 ianuarie 2014, cresc salariile bugetarilor. Da, statistica asta va consemna şi statistica nu minte niciodată. Dacă Băsescu are 300 de hectare de pământ la Nana şi Nana are trei sute de locuitori fără niciun metru pătrat de teren, statistica va spune cu exactitate că la Nana există un hectar pe cap de locuitor.

La fel va consemna în 2014 statistica, şi anume că salariile bugetarilor au crescu cu nu ştiu cât la sută, deşi 99,99 la sută din bugetari nu primesc niciun leu în plus. Aşadar, de la 1 ianuarie cresc salariilor (mă rog, indemnizaţiile!) primarilor. Deci, bugetarii vor avea venituri mărite, dar prin reprezentanţii lor, primarii. Care primari, înţeleg acum, trăiesc din salarii, nu din activităţile alea pentru care îi tot cheamă procurorii la DNA! Ce bine, tot românul prosperă dacă primarilor li se măresc salariile în an electoral!

2 comentarii:

Popa130 spunea...



Gresit domnu Doman :

300 plus 80 fack 380

cat pamant pa capu locuitorilor mai ramane - vezi depinde ce la cat imparti.

E bine sa consulti si dinamica
"Afacerilor Elenei Udrea, în epoca post-Cocoş"

Augustin spunea...

Părinte, eu n-am greşit. Când am postat eu, dl. tău Băsescu nu-şi întregise încă familia cu blonda din Pleşcoi. Acum, aşa e, matematica variază de la zi la zi...