miercuri, 30 octombrie 2013

Olguţa

Mă plângeam aici în anii trecuţi cum că am fost fan Universitatea Craiova timp de peste patru decenii şi că echipa s-a dus dracului, din vina deopotrivă a victimei Adrian Mititelu şi a călăilor Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, el însuşi oltean, dar unul rău şi mizerabil şi hoţ, nu doar oţ. Echipa a fost retrogadată, apoi desfiinţată.
Dar anul trecut, an electoral fiind, mititica şi frumuşica Lia Olguţa Vasilescu, abia scăpată din scărmăneala rudotelului Vadim, a candidat la Primăria Craiovei în tricou alb-albastru, de colegă de suferinţă de-a mea, murind pentru Craiova Maxima, ea mică şi ţâţoasă pozând zâmbitoare lângă burtosul Mititelu. Ei bine, la doar câteva luni, mititica şi frumuşica Olguţa - după cum s-a întors abil dinspre PRM spre PSD - s-a întors ca la Ploieşti şi n-a mai vrut echipa lui Mtitelu, acceptată în Liga a II-a de Sandu şi Dragomir de frica puşcăriei. Ea şi-a făcut şi ea echipă şi nu i-a mai dat drept de joc pe celebrul stadion "Ion Oblemenco" echipei lui Mititelu, echipă care joacă pe la Severin, pe la Roşiori etc. Acum, eu, ca un om care am făcut box la viaţa mea, e adevărat că la 16 ani, şi cu acreditarea de om care a susţinut peste 40 de ani Universitatea Craiova, eu, zic, aş putea pătrunde ca un zmeu în Primăria Craiova, la ora 8,00 dimineaţa şi s-o spulber pe mititica asta de Olguţa. Ei, aici e aici, nu pot! E aşa de frumuşică, zău!, că nu m-aş putea atinge nici măcar de firul ăla rebel de păr din vârful capului, ăla care apare în toate pozele. Ba, mai mult, sunt atât de scrântit în simpatie faţăde ea, că în momentul când poliţiştii de la DNA o vor duce în cătuşe la puşcărie, ca pe predecesorul ei Antonie, voi fi o fiară nestăpânită şi o voi salva. De aceea fac un apel către mititica/frumuşica: Stimată şi iubită primăriţă, lasă echipa asta să trăiască, echipa asta care orişicât continuă pe aia Maxima.
În ce situaţie de rahat sunt: o iubesc pe Olguţa, dar sunt împotriva ei şi a echipei de spanac pe care o patronează; pe de altă parte, îl urăsc pe burtosul Mititelu - deşi luna trecută am mâncat cârnăciori olteneşti şi mititei pe terasa lui - dar îi iubesc echipa asta a lui aşa cum e. Altfel zis, sunt crăcănat rău între sentimente şi resentimente.

5 comentarii:

Popa130 spunea...


Vrednica femeie !

Anonim spunea...

atentia sporita ca frumusica detine o centura neagra , dar nu de castitate

Anonim spunea...

mare atentie ca frumusica-mititica detine o centura neagra , dar nu de castitate, deci, mai usor cu boxul pe scari

mititelu spunea...

atentie,fratioare, ca mititica-frumusica e in posesia unei centuri negre, si nu de castitate

Augustin spunea...

Amănuntul ăsta l-am uitat ca pămânmtu'. Dar ce importanţă mai are, că oricum am declarat mai sus că nu pot fi agresiv cu ea. Dar, mulţumesc de intervenţie, trebuie să păstrez distanţa,că nu se ştie. Mie mi-e milă de Mititelu, că luna trecută, când am fost la Craiova am văzut că între sediul şi terasa lui Mititelu şi primărie e-o palmă de loc. Şi cum Mititelu stă ca un cocostârc toată ziua în faţa sediului şi vorbeşte la telefon, o dată-l pune la pământ mititica/frumuşica!