marți, 17 septembrie 2013

Patapievici e în afara oricărui pericol

Un bărbat a fost împuşcat în timpul unei polemici despre Immanuel Kant. Ceea ce înseamnă că dezbaterile filosofice dăunează grav integrităţii corporale! Ei, dar asta se întâmplă în exoticul şi anacronicul oraş Rostov-pe-Don.

Slavă Domnului, domnii Horia-Roman Patapievici şi Mircea Mihăeş au scăpat de-o asemenea belea. Ei nu se mai angajează în asemenea dispute de idei periculoase. Am aflat din ziare că sunt proprietari de pământuri la Roşia Montană şi aşteaptă despăgubiri când va începe exploatarea aurului de RMGC. O ocupaţie mult mai paşnică. Şi mai bănoasă, mai ales.

7 comentarii:

Anonim spunea...

“În anul 2006, impresionaţi de rezistenţa eroică a asociaţiei „Alburnus Maior” din Roşia Montană, formată din adversari ai demarării exploatării minere cu cianuri, aşa cum eram şi noi, am decis, alături de alţi câţiva intelectuali, să ne exprimăm adeziunea la decizia lor de a se opune barbariei. La invitaţia conducătorului asociaţiei, dl. Eugen David, am achiziţionat suprafaţa simbolică de 1 (un) metru pătrat, dorind să ne exprimăm prin acest gest solidaritatea cu cei care luptau contra distrugerii sălbatice a localităţii”,

Citeste mai mult: adev.ro/mt0lbt

V.I. Leana spunea...

Informatia este corecta, ceea ce inseamna ca baietii "alburnisti" sunt si mari pocheristi jucand la cacealma cartea iubirii de neam etc. etc. Parca anume vorbiti sa-i ofere lui Gâdea, dar vad ca nu numai lui, motiv sa traga, fara o pregatire de artilerie prealabila, cu gloante oarbe. Asta nu-i impiedica pe indivizii mentionati sa ramana la fel de Kantonati in multiple ticalosii si pacate exersate in timp,cu mare densitate, chiar pe metru patrat.

george geacăr spunea...

patapievici a cumparat un metru patrat de sol, nu si de subsol. la o adica ii pot decoperta solul pana la 0,5 m adancime si i/l pot trimite acasa,:)

V.I. Leana spunea...

Sa i-l trimita ca...ce?!!! Ca pamant de flori? Nu-i mai bine sa urmeze modelul nu mai stiu carei populatii care avea obiceiul ingroparii mortilor in picioare?! Deci, mai trebuie sapat inca vreo 1,5m peste cat ai zis tu si pastrata gaura pentru loc de veci. Cine a trait in genunchi si la comanda, merita macar o moarte verticala! Unde mai pui ca e si mult mai economic stiut fiind cat de scump e metrul patrat la Bellu!

Tudor Cicu spunea...

Miroase tot mai tare a vânzători de ţară, atât înlăuntru, cât şi pe dinafară. Toţi ne dăm cu părerea, doar Dumnezeu tace. El ştie, dinainte, ce se va petrece cu biata mea ţară. Cred, însă, că va fi prea târziu când va spune, din nou:"Iartă-i Doamne, că n-au ştiut ce face!" Şi pe gânduri, încă o mie de ani, se va pune.

V.I.Leana, sora lui I.V. Tallin spunea...

Da, si cazut pe gînduri se va uimi de fraza: "Iartă-i Doamne că n-au ştiut ce ...face!"

Potopievici spunea...


Relax Domane,
Noi stim cel mai bine cum sa te futem.