joi, 19 septembrie 2013

Masturbarea în public este permisă în Suedia. Şi în România...

Un suedez s-a masturbat pe o plajă plină de lume, motiv pentru care a compărut în faţa unui tribunal. Judecătorii l-au achitat de la prima înfăţişare, cu motivaţia că dacă - prin gestul lui - nu se adresează cuiva anume, poate să se masturbeze cât vrea, precum Diogene în Agora.

Ei bine, masturbarea în public în România este de asemenea permisă. Ce, permisă? E sport naţional! Certurile de la televizor de la 9,00 dimineaţa şi până după miezul nopţii ce sunt dacă nu masturbare în public? Dar disputele din Parlament? Dar apariţiile în faţa camerelor de luat vederi a guvernanţilor? Un divorţ de vedete, mediatizat până la arătarea danteluţei chiloţilor roz, asta ce e dacă nu masturbare în public de sute de mii sau de milioane de oameni, nu de câteva zeci de pe-o plajă suedeză?! Dar defilarea în bikini, deopotrivă în presă şi pe facebook a Elenei Udrea, urmată de interviuri în care blonda ne asigură serioasă că va candida la Preşedinţie, nu e asta masturbare în public?

Aşadar, să nu ne mai plângem de marginalizare, de înapoiere, de lipsă de civilizaţie. Măcar dintr-un punct de vedere suntem înaintea Europei: la masturbarea în public.

3 comentarii:

Şerban Tomşa spunea...

Maestre DAD,
e foarte just ceea ce spui. Pe mine mă uimeşte că o majoritate covârşitoare a "boborului suveran" se uită cu gura căscată la toţi labagiii mondeni sau politici care apar pe micul ecran.

Anonim spunea...

Suedejii "e mici copii", ăia de la MISA şi-o iau la călcîie, boierule !
Fusăi pe facebuke, nu e nicio Leană Ex-udreată în chiloţi, nu mai umbla cu fitile, că dădui şi cu Nivea pe călcâie, că e cam crăpate, dă la sapă.

Anonim spunea...

Să le zguduim bineeeeeeee !