miercuri, 21 august 2013

România, la uşa cortului

Am vrut să...ratez subiectul la modă, dar cum de câteva zile România se află la uşa cortului, n-am reuşit...ratarea.
Da, de câteva zile, în România este o ţigăneală ce n-a văzut Parisul! A murit Cioabă al II-lea, regele ţiganilor. Prinţul moştenitor a vrut să tapeze guvernul de vreo 350 000 de dolari, factura (închipuită) de la spitalul turcesc, găsind că familia... regală merită aceşti bani fie şi numai pentru "talcşourile" pe care le-a provocat aproape o săptămână. Aci, cam are dreptate. Atâta ţigăneală la toate televiziunile româneşti nu s-a mai pomenit până acum.

 Dar,  nici n-a fost coborât în groapa regală Florin Cioabă, că ruda sa de sânge albastru, Împăratul Iulian, tot al romilor, desigur, o cere în căsătorie pe Elena Udrea. Mult stres pe capul blondei de la PDL. Preşedintele Băsescu o vrea urmaşa lui la Cotroceni, Blaga o vrea în PDL în continuare, un parlamentar PDL o doreşte Miss Parlament, iar Împăratul Iulian de la Sibiu o vrea, nici mai mult, nici mai puţin decât împărăteasa ţiganilor (ăsta e titlu de operetă!). O va îmbrăca în aur. Redau aici declaraţiile împăratului din ziarul "Ring":

Iulian Rădulescu, "împăratul" romilor, a declarat că după înmormântarea lui Florin Cioabă şi după ce trece perioada de doliu, este hotărât să o ceară în căsătorie pe Elena Udrea. Rădulescu spune că a luat decizia după ce a văzut-o pe Udrea în costumul de baie minuscul în care s-a afişat.
„O să las să treacă îngroparea defunctului, doliul după Florin Cioabă şi o cer de nevastă pe Elena Udrea. O cer de la Blaga, cât o costa! Iubesc bikinii ăia de trei-patru centimetri cum îi poartă ea aşa, în faţă. Nu aş vrea nimic de la ea decât bikinii ăia. Sunt în stare să fac crimă cu Băsescu pentru Udrea! N-am făcut săpături, dar, după cum spune ea un cuvânt şi dă din cap, pare a fi de etnie romă. Oricum, o pun să stea în picioare în faţa mea, în costumul ăla de baie, şi îi pun aur cu găleata până la genunchi, să-i acopere. Într-o găleată intră 1.500 de cocoşei.”, a declarat împăratul romilor, pentru ziarulring.ro

Un comentariu:

Iosif spunea...


Eu il cred pa boshorog.
si eu vreau sa fut cate o tiganca - la fel de sexi precum elena udrea.
ramase totusi diferenta de cocosei.