marți, 20 august 2013

Propunere de ministru la Transporturi: o fată mare

Stimate Domnule Victor Ponta,
Stimate Domnule Crin Antonescu,
Observ că v-aţi blocat de tot, de data asta la Transporturi. Marinarul de la Cotroceni vă va da şah etern încă 68 de săptămâni de acum încolo, indiferent pe cine aţi propune ministru la Transporturi.

Patriot de felul meu şi băgător de seamă de când mă ştiu, vă fac o propunere realistă şi cu sorţi de izbândă. V-o propun  pe Floarea Aglăiţei, 25 de ani, tânără absolventă a Politehnicii, acum şomeră (de fapt, încasatoare de ajutor social într-un sat de pe malul Prutului, malul stând, desigur). Ea este cea mai potrivită, nici măcar marinarul, dar nici DNA-ul, nici nimeni nu-i va găsi vreun cusur. De ce? Pentru că - fiind ea mai aşa, mai nu ştiu cum să zic, neavând neapărat pe vino-ncoace, semănând să zicem cu Anca Boagiu -  e fată mare, în cel puţin două sensuri: o dată, biblic, adică necunoscând ea până acum bărbat la pat şi doi: pentru că n-are afaceri, nu e bănuită c-ar fi luat şpagă, nici c-ar fi trucat licitaţii etc.

În concluzie, după umila mea părere, este singura fiinţă din România cu care puteţi sparge uşile de la Cotroceni. Faptul că seamănă cu Anca Boagiu luaţi-l ca pe un atu: îl veţi da imediat pe spate pe marinar.

Cu respect, al dvs. băgător de seamă, DAD

Un comentariu:

Ion Toma Ionescu, Pasarea cetii spunea...

Ce sa mai comentez! Subscriu, dar sa se fie repede! Altfel se gaseste vreunul s-o violeze si pe-asta.