luni, 17 iunie 2013

Schimb teren mlăştinos pe malul Neajlovului cu Armata română!

Colecţia aceasta de 964 de tablete de pe prezentul blog dovedeşte că n-am lovit niciodată pe cei doborâţi de soartă, chiar dacă au fost corupţi, hoţi, jefuitori etc. Aşa am procedat şi în cazul oierului nostru miliardar Gigi Becali. Dar, gata, în cazul lui, renunţ la mănuşi. Mitocanul este irecuperabil.

Altfel zis, Jiji se vrea afară. El nu mai poate sta la Jilava. Printre motivele invocate? Păi, una din fetiţe îşi serbează majoratul. Îi zic de acum la mulţi ani domnişoarei! Dar, Steaua trebuie condusă de el şi numai de el, se află în campanie de achiziţii, asta-i de glumă?

 Apoi, le mai sugerez eu îmbuibaţilor ălora de avocaţi ai oierului nişte motive, la liniuţă:
* GB şi-a făcut un tic din a fuma non stop cu luleaua şi de a scoate tufla de 100 000 de euro cu care să miluiască în dreapta şi-n stânga, şi cum să facă chestiile astea din puşcărie?!
* I-a promis lui Dan Puric să-i finanţeze o clinică şi trebuie lăsat s-o facă.
*A observat toată lumea că la Jilava Gigi B nu mai e contactat în direct nici măcar de România TV şi aşa-l mănâncă limba să arunce nişte drăgălaşe adjective sau ...substantive adjectivate: hahaleră, zdreanţă...
* Dar, poate că cel mai important motiv este acela că are un teren mlăştinos pe malul Neajlovului pe care vrea să-l dea Armatei (că dacă vin turcii!?), la schimb cu un teren din curtea Ministerului din Drumul Taberei.
Ei, este ăsta ultimul un motiv temeinic, domnilor avocaţi? Ba bine că nu!

2 comentarii:

Tudor Cicu spunea...

Umblă zvonul că M.M. s-ar fi instalat, nu numai în tronul de aur de la palat, dar, şi în patul lui. Da, chiar dacă m-aţi pica cu ceară, eu nu cred. M.M-eul. nu ştie decât să lovească adversarul, cu dosul palmei, că atâta a învăţat de la preşedintele lui. Degeaba se tot laudă el că cea mai tare monedă de pe pământ, cică, n-ar fi decât "ciocanul libanez", care a sărit peste cotaţia euro, dolar şi lira sterlină. S-o spună lu Mutu (că tot îl curtează de o vreme). Asta, precis a auzit-o tot de la Jiji, care-i spunea, că aşa i-a zis o verişoară: "Dacă libanezul meu îmi mai dă două ciocane, mâine, nea Jiji, o să-mi iau apartament". Mă tem că Jiji ăsta, citeşte şi blogul lui Doman, şi acuma îl auzim în direct: "Vă... f... bag... neamul vostru de hahalere şi zdrenţe (pentru el: nişte calici)!" Şi, asta, o fac, să-l asigur că nu vreau să mă bage şi pe mine, acolo; să stea el, cât o vrea... pe blog, navigând odată cu noi, nu se va plictisi şi o mie de ani, de-acum înainte.

Augustin spunea...

Cu injuraturile lui Jiji intram si noi in lumea buna a injuratilor/ zdrente.