marți, 11 iunie 2013

Logic ar fi fost să-şi anunţe divorţul

Cum e o zi cât de cât liniştită, afli pe la five o'clock că, peste două ore, în momentul deschiderii jurnalelor de ştiri, preşedintele Traian Băsescu supranumit Beau-Beau va cuvânta către popor. Astăzi n-am fost acasă la ora cu pricina. Dar am stat într-o parcare şi am ascultat mesajul pentru bobor la radio. După ce acum câteva zile Vladimir Putin îşi anunţa pe televiziuni divorţul, după ce ieri blonda Elena Udrea nu se mai dădea Cocoş şi povestea naţiunii că divorţează, logic era ca domnul (hm!) preşedinte să anunţe că o lasă de izbelişte pe doamna Maria. Eu încă bănuiesc că de asta îşi anunţate declaraţia de presă, dar - dezamăgire -  s-a răzgândit în ultimul moment şi a reîncălzit supa acră a referendumului cu parlament unicameral. E grav, nu mai are nici măcar pic de haz! E terminat!

3 comentarii:

v.i Leana spunea...

Ehei, inseamna ca stai bine,Augustin, cu nervii si cu tractul digestiv, cel raspunzator pentru starea de voma, daca ai tras pe dreapta doar sa asculti o canalie care scoate numai si numai flatulatii cu care impute, strica aerul tarii. Eu, unul,nu ma mai pot flagela vazandu-l si auzindu-l, sting televizorul, deschid larg usa balconului, sterg monitorul cu spirt ori daca sunt in masina, dau pe avarie si bag in a cincea!

Tudor Cicu spunea...

Logic, ar fi, ca totul să fie ILOGIC: calul - măgar, catârul, cu împovăratul samar, boul cu jug, vita la plug. Numai că, ce e foarte grav, gâlca din gât, nu se mai tratează cu gaz. Odată trasat drumul, ai noştri poate să tragă, din toate televiziunile, cu tunul. Că, la ştiri, ni se spune, cum plouă? Orbului, azi, nu-i mai ajunje-un toiag, ci, două! Dar, cum n-are cine să le dea, Ştefan cel Mare - cică - a intrat la belea. Priceapă, din asta, cine, ce-o vrea. Vorba lui Dinu Păturică: când preşedintele (başboierul) meu, are iz de băşină, tot ce va mişuna pretutindeni, tot la mahmudelele fanariote i se închină.

Augustin spunea...

* vil - Vreau să văd singur până unde poate merge paranoia. Pentru asta am trecut de mult din necaz în haz.

*TC - Bun (re)venit. Umorul dvs. e sănătos, dar pentru noi, başboierul cu iz... este de mult timp incurabil. Nici măcar umorul nu-l mai face bine.