vineri, 12 aprilie 2013

Bietul domn Isărescu!

Vai de capul meu, am ajuns să le plâng de milă miliardarilor.

Oracolul din Dealul Cotrocenilor a zis: Klaus Johannis, Victor Ponta, Sorin Oprescu, Crin Antonescu nu vor fi în veci preşedinţi ai României. În schimb, fără s-o spună direct şi fără să-i facă o campanie ca Elenei lui, a lăsat deocamdată să se înţeleagă că Mugur Isărescu e şi potrivit, are şi şanse. Hm! Când am auzit asta, primul lucru care mi-a trecut prin cap a fost acela că poate se adeveresc zvonurile tot mai insistente despre niscaiva interese străine de România al căror purtător ar fi Isărescu (ca şi aliatul lui, Băsescu) - neclintit de nimeni de pe tronul BNR de la revoluţie.

Dincolo de asta, îi plâng de milă domnului Mugur Isărescu. Fără să am eu darul previziunilor celui de la Cotroceni, voi paria toată averea la o casă specializată că guvernatorul BNR nu va ajunge preşedinte. Pe ce mă bazez? Păi, pe (anti)campania lui. Să recapitulăm. În decembrie, Traian Băsescu a făcut campanie anti USL şi pro PDL. Rezultatul? USL a luat 67 la sută, PDL - dacă nu era legea asta şchioapă - putea lua zero la sută. În martie, Traian din deal a făcut o campanie agresivă anti Blaga şi pro Elena Udrea. Rezultatul se ştie.

În concluzie, Crin Antonescu şi Sorin Oprescu  să-l plătească pe Băsescu să-i atace şi să-l susţină pe Isărescu şi totul e rezolvat.

Un comentariu:

ioan viştea spunea...

Intr-adevar, cu o asemenea sustinere venita din mahmureala unui marinar esuat, nici Grupul de la Bilderberg, acest Guvern mondial din care, zice-se, face parte, nu s-ar incumeta sa-l puna pe "tapet" pe iscalitorul nostru de bancnote. Cu mintea varza, varza de Bruxelles, drojdierul cred ca se gandeste la cineva din Servicii, dupa model pravoslavnic "serviciu contra serviciu"! In sensul asta, nu m-as mira nu doar sa-l compromita definitiv pe Ponta, dar sa si-l deconspire!