sâmbătă, 23 martie 2013

Câte înfrângeri mai vrea Băsescu?

Există viaţă şi după 23 martie, zicea ieri Vasile Blaga. Există viaţă şi pe 23 martie, i-am întors-o eu în gând. Şi nu m-am dat de ceasul morţii să urmăresc Convenţia Naţională a PDL. "Ce zici de alegerile de astăzi din PDL?" m-a întrebat un prieten. I-am răspuns tot cu o întrebare: "Ai auzit de fluviul american Misiripi? Adică Mi-si-ripi..." Mi-am făcut somnul de după-amiază cu televizorul deschis pe un canal (sic!) care transmitea direct de la ROMEXPO. Ce liniştit am dormit!
Seara, aflu că a câştigat Vasile Blaga şi văd zbaterea blondei de la Cotroceni că se se renumere voturile o dată şi încă o dată până iese ea preşedinte, acuzând tabăra adversă de furt. Hm! Ăştia sunt nebuni! După ce au furat România la vot şi nu numai, după ce au batjocorit totul în jur, acum se acuză de furt ei între ei. Misiripi (fluviul american) şi de Vasile Blaga, dar mă bucur c-a pierdut blonda II de la drept, fără să-i doresc răul, mai ales că-mi e şi simpatică. Dar, mă bucur pentru că o iau ca pe o înfrângere a lui Băsescu. Marinarul nu vrea şi pace să înţeleagă că merge din eşec în eşec. În iulie astă-vară a pierdut, e clar, chiar dacă mai face el pe virilul la Cotroceni. La alegeri l-a mâncat undeva să iasă în fiecare seară pe televiziuni şi să atace USL-ul, făcând campanie PDL-ului. Rezultatul? Pedeleii n-au închis nici un colegiu şi au intrat în Parlament datorită unei legi electorale şubrede. Acum, Traian a susţinut-o pe faţă pe muza lui cea blondă. Iar a mizat pe-o iapă pierzătoare. Este limpede că dacă ar fi stat în banca lui, PDL-ul şi blonda lui ar fi câştigat câte ceva. Câte înfrângeri îi mai trebuie lui Băsescu pentru a înţelege că el este istorie tristă deja?
Previziuni? Trebuie să fii marele analist Cristoiu să înţelegi că partidul de suflet al lui Băsescu se va face mici fărâme în săptămânile următoare? Nu-l prinde 1 aprilie! Asta va fi Buna Vestire de poimâine!

4 comentarii:

v.i. Leana spunea...

Da, exista viata si dupa 23 martie asa cum si pe Marte a existat. Asta pana cand un martian băşit le-a stricat aerul si a lasat planeta numai cu azotu', buna de vizitat doar din ...Curiosity!
PS Urna aia pe care psihopatu' zice c-a furat-o unu' trebuie neaparat cautata de organe si gasita. Se va vedea ca era tocmai urna funerara cu ramasitele pdl numai buna de imprastiat pe Apa Sambetei(23 martie)!

Augustin spunea...

Aşadar, la PDL este creştinească incinerarea?! Dumnezeu să-l ierte, că multe păcate a mai făcut!

Popa spunea...


Elena Udrea e o iapa in putere plina de hormoni rebeli ,devenita model pentru toti manjii care care s-au prins ca te poti descurca si fara sa tragi la caruta - simplu doar nechezand.

Dupa ce a zburdat pe langa ulube 8 ani, a crezut ca poate trage caruta si singura .
Pe 23 Martie caruta nu s-a miscat dar s-a rupt o uluba .

Prea-bine-crescutul Cristoiu , insa, pare sa fi trecut de ceva timp in categoria gloaba. Asta se poate vedea clar . El nu mai poate misca nici-o caruta, dar gafaie si partzaie pe unde poate crezand ca mai are vre-o caruta dupa el.

V.I.Eleana sora cu Leana. spunea...

Dumnezeu are tot dreptul sa-i acorde iertarea desi pentru fariseism n/ar merita-o si cred ca se va gandi de doua ori. Dar, noi, n/avem dreptul! Mai ales USL-ul care vad ca se transforma pe zi ce trece in conclavul care da...indulgente! Daca o tin tot asa, vor avea de-a face serios cu "luteranii" si "calvinistii" electori!