sâmbătă, 23 februarie 2013

Războiul pe un cal mort

Cei din fruntea PDL se bat pe viaţă şi pe moarte pentru conducerea partidului. S-a dus dracului şi respectul faţă de tăticul lor Traian Băsescu! Îl mai respectă doar Elena Udrea, cam aşa cum îl respecta Elena Lupescu pe priapicul Carol al II-lea (aici vă recomand drept bibliografie la prima mână "Cronică de familie", romanul lui Petru Dumitriu şi "Memoriile mandarinului valah" Petre Pandrea!). Şi ce mare bătălie se poate duce pe un cal mort? Poate doar pentru a-l tranşa şi a-i vinde carnea drept carne de vită.
Este limpede că marinarul vrea să facă partidul ţăndări, că oricum formaţiunea nu mai contează pe scena politică. Iar la sfârşitul lui 2014, liber (ne)profesionist fiind un nume de Traian, va suna adunarea, va pune cioburile la loc şi va salva încă o dată partidul, mai ales că atunci va fi momentul, apropiindu-se anul electoral, pe de o parte, iar pe de alta, USL fiind deja erodată, pentru că desigur va face o mare parte din prostiile pe care le-a făcut şi PDL la 2010-2012. Că aşa-i la noi, puterea e bolnavă mereu de Alzheimer, iar opoziţia de Parkinson, cum scriam zilele trecute.

4 comentarii:

Tudor Cicu spunea...

Mort, mort - dar să ne ferim de el că-i cal troian. Vom dărâma singuri cetatea să-i facem din nou loc lângă noi. Că de (bine spuneaţi): alzheimerii au fost 8,5 milioane care s-au dus la vot fără să ştie de ce s-au dus, iar cei cu parkinson sunt peste 10 mil. (aşa ne-a spus Traian cel Mare şi pe cal mort călare), că au stat acasă, de nu mai ştim, na încurcătură, dacă alzheimerii -mai puţini- sunt la putere, ori parkinsonii -mai mulţi- sunt în opoziţie. Cine ne descurcă?

Procurorul I.V.Tallin-ist spunea...

Asta in cazul in care nu va avea destula treaba cu justitia care-i va intoarce spatele si ii va demonta toate incercarile de-a spune ca el n-a vandut de fapt FLOTA, cum gresit s-a inteles, ci numai FOTA din patrimoniul casnic si de ceremonii al bunicii din Basarabi! Nu, dreptatea cereasca va trebui odata si-odata sa se pogoare si pe pamant, facand dintr-o canalie patentata un om singur, lasat din brate de destinul supralicitat si ocupat de dimineata pana seara cu datul cu subsemnatul si cu salile tribunalelor, antecamera "jilavei" reculegeri!

Augustin spunea...

Aţi vrut să ziceţi cal...traian? Nu ne descurcă nici dracu'!

Augustin spunea...

@IVT
Sigur că mai devreme sau mai târziu va trebui să răspundă, dar reorganizarea găştii de partid va fi prima prioritate imediat după plecarea de la Cotroceni.