joi, 14 februarie 2013

Chiar şi de Valentine's day dragostea trece prin stomac

Cu ocazia milenarei noastre sărbători naţionale Valentine's day, în piaţa centrală a oraşului s-a deschis târgul anual. Tabla de materii? Flori naturale, dar mai ales artificiale, bijuterii de aur, argint, tablă colorată, apoi mici ursuleţi de pluş şi mari pisici de pluş cu pălării roşii, perne cu inimioare roşii, tricouri cu inimioare roşii, bikini cu inimioare roşii, turtă dulce cu inimioare roşii, de te doare inima; zambile, broşe, şnururi, medalioane, roşii, galbene, albastre, dar cu inimioare roşii.

La marginea şirului de corturi de pânză albă smucite de vânt încolo şi-ncolo, apare ca din senin o gheretă de lemn natural cu de-ale gurii: clătite, cozonac  secuiesc, alune, biscuţi, sucuri, cafea ş.c.l. O dovadă că dragostea trece prin stomac chiar şi de Valentine's day.

2 comentarii:

uN niMENI spunea...



extraordinara IMAGINE PUSA IN CUVINTE !

tE IUBESC PRIETENE.


Tot Un Nimeni spunea...



Am mai citit odata:

extraordinara punere in cuvinte :

"Flori naturale, dar mai ales artificiale, bijuterii de aur, argint, tablă colorată, apoi mici ursuleţi de pluş şi mari pisici de pluş cu pălării roşii, perne cu inimioare roşii, tricouri cu inimioare roşii, bikini cu inimioare roşii, turtă dulce cu inimioare roşii, de te doare inima; zambile, broşe, şnururi, medalioane, roşii, galbene, albastre, dar cu inimioare roşii.

La marginea şirului de corturi de pânză albă smucite de vânt încolo şi-ncolo, apare ca din senin o gheretă de lemn natural cu de-ale gurii: clătite, cozonac secuiesc, alune, biscuţi, sucuri, cafea ş.c.l. "