luni, 14 ianuarie 2013

Pierzi şi câştigi. Sau invers

Dan Andronic, acţionarul principal de la trustul "Evenimentul Zilei" şi "Capital" a înscăunat-o pe Simona Ionescu redactor-şef la "Evenimentul Zilei" în locul lui Vlad Macovei, care a fost numit redactor-şef la "Capital". Explicaţia mutării balaoacheşului Andronic este superb de halucinantă: “După un an şi jumătate de la preluarea celor două produse, cred că am pus EVZ pe roate, din punct de vedere editorial. Ziarul arată cum trebuie să arate o publicaţie care să reziste pe piaţă. Evenimentul zilei a fost pe pierdere anul trecut, iar Capital a fost pe plus. De aceea Capital este foarte important. Motorul economic şi editorial în anul 2013 va deveni Capital".
Aşadar, pentru că Vlad Macovei a pus anul trecut "Evenimentul Zilei" pe minus, pe pierdere, pentru performanţa asta este transferat la "Capital" care anul trecut a fost pe plus. Să înţelegem că anul ăsta "Capital" va merge pe pierdere şi "Evenimentul Zilei" pe profit. După logica lui Andronic cel mai mult decât brunet, în ianuarie 2014, Vlad Macovei va fi re-numit redactor-şef la Bulina roşie. Marketing, nene!

3 comentarii:

V.I. Leana spunea...

"Brunetul" a inventat, deci, castigul din pierdere si pierderea din castig! De asteptat falimentul peren din ticalosie si insolventa vesela din pupincurism!

Augustin spunea...

Draga VIL, Ev. Z. a mers anul trecut pe pierdere, în an electoral, când PDL plus TB au cotizat din greu. Acum să vezi câştig, după ce PDL-ul, mă rog, ARD, care nu mai există deja, a pierdut cu brio! Anul viitor pe vremea asta, ţibrunetul nu va mai avea ce calcule să-şi facă. Vorba ta, ticăloşia şi pupincurismul se plătesc! Doamne-ajută!

Dan spunea...

Ba, Doamne fereste! Si-asa moderatorii de la Antena 3 au datorii la patronul din umbra. Daca ar mai avea de plata si alea de le zici, s-ar lua cu mainile de par( chiar si unii dintre invitati).