miercuri, 30 ianuarie 2013

Ilie de la magazie şi doamna legată la ochi

Da, are dreptate Dan Voiculescu: şi Traian Băsescu este corupt, şi el trebuie judecat.

În acelaşi timp, Dan Voiculescu a dat o lovitură de 60 de milioane de euro şi tot păcăleşte justiţia, ba fiind senator, ba demisionând, pentru a plimba cât mai mult timp dosarul de la o instanţă la alta. El poate, el se stropşeşte la preşedinte şi la judecători, el îi ameninţă cu degetul pe Antonescu şi pe Ponta ca pe doi copii inconştienţi că să fie cuminţi şi să nu se joace pe acelaşi maidan cu Băsescu...

Dar, întreb eu, Ilie de la magazie ce poate face? Dacă sărăcia îl ispiteşte pe Ilie de la magazie să fure un cleşte, o bormaşină şi nişte şuruburi în valoare totală de 100 de euro, ei bine el cum se poate apăra? Face el puşcărie cu executare? Face, vă va spune orice judecător, şi nu doar va spune, dar va şi demonstra practic.

În concluzie, atâta timp cât Băsescu şi Voiculescu nu fac închisoare pentru vânzarea pe nimic a flotei şi, respectiv, pentru o pagubă de zeci de milioane de euro, iar Ilie de la magazie face pentru un furt de 100 de euro, ei bine, atunci doamna aceea cu balanţa în mâna dreaptă şi cu eşarfa peste ochi este tăvălită cu voie sau violată prin dormitoare de lux. Ce mai contează raportul pe MCV?! Vax!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Bineinteles ca nu il intereseaza pe Ilie MCVu'. Cum nu-i intereseaza nici pe coreenii din nord.
Da'una e sa fi furat Ilie chestiile alea si alta sa fi sterpelit ceilalti una alta din magazie si sa-l arate cu deshtu ca el e magazioner si e de vina. Numai ca trebuie sa-ti mearga mintea ca sa vezi diferenta.