joi, 6 septembrie 2012

Domnule Barroso, doamnă Merkel!...

Domnule Barroso, stimată doamnă Merkel,
Am nişte prieteni şi colegi care ori mă ironizează crunt, ori mă trimit să mă spânzur pentru că pe 29 iulie 2012 am mers să votez la un referendum naţional. Am fost un dobitoc (ca să citez un clasic), onorată instanţă europeană. Aşa am găsit eu, ca prostul, că un referendum naţional e o treabă importantă şi că trebuie să votez. Dumneavoastră, ca oameni politici importanţi, cei mai importanţi din bătrâna Europă, mi-aţi dat de înţeles că aşa e, cum zic prietenii mei, am fost un prost, că nu votul meu contează, ci ce dictaţi dvs.... scuze!, am vrut să zic Dvs., de la Bruxelles, de la Berlinul de Vest.
Ca să nu rămân şi anul ăsta repetent, ca să nu mă trezesc că merg şi în decembrie la urne ca prostul, n-aţi vrea să ne trimiteţi din cele două capitale europene numele parlamentarilor în plic?! De ce să mai pierdem timpul, dar mai ales banii pentru alegeri? Ne spuneţi cine trebuie să iasă în Parlament şi terminăm povestea. Curtea Constituţională, Parchetul şi serviciile secrete - instituţiile recunoscute de dl. Traian Băsescu - vor duce la îndeplinire validarea numelor transmise dvs. de interimarul preşedintelui interimar al României.
Trăiască colonizarea provinciei România!

7 comentarii:

Fernando spunea...



Stai calm Domane.
Daca ai mers la referendum si nu ai luat sifilis, inseamna ca n-ai patit nimic. Te speli la gura si la cur si esti ca nou.

Augustin spunea...

Multumesc de sfat! Mie de aia-mi era teamă!

Tudor Cicu spunea...

Asta cu "Colonizarea" merită a fi prinsă cu etichetă pe harta României, ca să se ştie, şi să se audă şi la Cotroceni, poate nu ne-ar mai vorbi direct ci ar chema reprezentantul adevărat al coloniei numită Romanica, şi n-am mai fi interesaţi să ne uităm într-acolo pe vecie.

EBA spunea...



♪♪♪♪-♪♪♪
♪♪-♪♪♪-♪

Augustin spunea...

Domnule Cicu, aveţi dreptate. Cam asta e România noastră, paşalâc bruxellez. Bine-aţi venit pe blogul meu!

Augustin spunea...

Eba?! Îţi doresc succesuri adânci!

EBA spunea...



' hi - hi - hi .