miercuri, 23 mai 2012

Campanie electorală bărbătească, pronunţat bărbătească

Un candidat la o primărie i-a spart falca din doi pumni contracandidatului său. Fractură de mandibulă, zice medicul. Aşa, ca să se ştie cine e mai tare.
Ei, dar într-un bar din Ticuş-Braşov, a intrat val-vârtej o mână de bărbaţi. Puţini bărbaţi, dar vânjoşi din fire, care au procedat din primul moment la convingerea electoratului prezent la un pahar. Femei şi bărbaţi deopotrivă au fost puternic convinşi de cum trebuie să voteze la 10 iunie. Unde loveau cei sosiţi, unde pocneau cu pumnul sau cu piciorul, cădeau viitorii alegători ca popicele. Dacă nici aşa nu se vor lăsa convinşi, înseamnă că sunt îndărătnici rău. Democraţie insolită! O încasezi şi cum trebuie votezi!

2 comentarii:

ecrire et delire spunea...

argument irefutabil, după cum zice vorba din bătrâni: "aşa îţi fut o mamă de bătaie!"

ecrire et delire spunea...

în spiritul celor prezentate, propun ca dezbaterile logoreice din presă să fie înlocuite cu gale de box sau de K1, la finalul cărora arbitrul să anunţe noul primar, preşedinte de consiliu judeţean pe cel care a supravieţuit cinstitei confruntări. există, desigur, riscul că supravieţuitorul, în urma unor confruntări repetate, să se aleagă cu o binemeritată tumoră cerebrală, dar, oricât am părea de cinici, asta nu ar fi decât în avantajul electoratului şi, implicit, al democraţiei: cine ar putea supravieţui cu creierii terciuiţi timp de cinşpe, douăj' de ani de zile?
avem şi varianta organizării unor arene cu gladiatori, cu traian băsescu în tribună, având în dreapta pe roberta, în stânga pe nuţi, care îl vor ajuta să îşi ridice sau să îşi coboare degetul mijlociu. tot după exemplul celor din vechime, propunem ca Preşedintele să aibă drept de prima nocte asupra aleşilor, ptr ca în felul acesta nu numai alegătorii să simtă ce înseamnă să fi siluit.