luni, 23 aprilie 2012

Micuţul Boc, noul Farfuridi

Ei, acum ne-am lămurit. Domnul nostru Emil Boc a limpezit apele în ceea ce priveşte hemoragia din propriul partid. El este pentru plecarea din partid pentru a forma o nouă formaţiune numită, de pildă, UNPR, care să voteze alături de PDL, dar este împotriva trecerii la partide adverse, care la o adică să voteze o moţiune de cenzură împotriva guvernului de execuţie naţională PDL-UDMR-UNPR. Noul Farfuridi, în anul Caragiale, nu mai zice "Iubesc trădarea, dar urăsc pe trădători!", ci mai subtil: "Iubesc trădătorii din partid care votează tot cu noi, dar îi urăsc pe cei care votează împotriva noastră!"
Cică, zice micuţul şi otrăvitul Boc, este vremea caracterelor în politică! Hm! Caractere în politica românească actuală?! Nici măcar la Răchiţele din Apuseni!

2 comentarii:

ioan viştea spunea...

Da, micuţul are gură mare care îl umple de ridicol de câte ori o deschide.Scriam undeva ca ieşit cu forţa din beţia puterii, Boc e personajul care îl aniversează şi îl comemorează zilnic pe Caragiale căzând în beţia de cuvinte. Eu cred că i se trage şi de la acea căzătură în cap, în direct, la televizor. Căzătura aia a lăsat urme: de la cascadoria involuntară la cascadorul râsului,amar pentru noi,n-a fost decât un pas.L-a făcut! Pe atunci îl compătimeam, azi îl deplângem iar mâine o să-l vedem mergând de-a buşilea prin politică. Ei, un fleac!!

Augustin spunea...

Un fleac, din păcate, că ne-a cam ciuruit!