joi, 19 aprilie 2012

Guvernarea, faza pe strip-tease

Se întinereşte guvernarea şi în teritoriu, nu doar la centru. De ieri, reprezentantul istoricului Mihai Răzvan Ungureanu în judeţul Argeş, prefect adică, este tânărul de 33 de ani Ciprian Berevoianu. El este cunoscut din presă ca omul care a reuşit într-un an, în care a avut venituri de 30 000 de lei, să-şi facă un depozit de 420 000 de lei şi să-şi schimbe maşini de fiţe, plus să-şi construiască nişte case. Dar, mai ales, el este cunoscut după un chef de pomină în Casa de pensii, unde a făcut strip-tease pe mese.
Acum, numirea aceasta mi se pare cea mai potrivită, deloc ipocrită şi nici măcar populistă. La o guvernare de asta care ia totul şi nu dă nimic, un stripper e cel mai potrivit pe post. Despre fostul prefect umbla legenda că e bine dotat, dar n-o arăta pe faţă. Actualul, s-ar putea s-o aibă mai mică, dar la primul chef în prefectură e dispus să-şi dea pantalonii jos şi să ne arate ce ne va da guvernul.

2 comentarii:

george geacăr spunea...

ha, ha! o să le-o arătăm şi noi!

Augustin spunea...

Le-o arătăm, că asta nu-i problemă. Numai că din păcate noi nu le-o putem şi da. Altfel, vom ajunge o natie de stripperi.