vineri, 30 martie 2012

Ce eşti şi ce poţi deveni în două zile

Vai, vai, vai! Ce om a fost Sorin Frunzăverde până la începutul acestei săptămâni: preşedinte de Consiliu Judeţean, fost ministru al Apărării, fost parlamentar, prim-vicepreşedinte la PDL, minte limpede în partidul al cărui fondator este, creierul doctrinar, ce om!
Dar, brusc şi dintr-o dată, la două zile după părăsirea partidului de guvernământ, Sorin Frunzăverde devine vânzător de casă părintească, trădător de imn partinic, mason (mă rog, asta este şi a fost, numai că acum e la modul acuzator), Ayatolah, beţiv, mafiot, corupt, gunoi şi...cal troian, dar otrăvit al lui Băsescu către Opoziţie. Mă rog, aici e de discutat, de analizat, de observat...
Ajunşi pe panta asta alunecoasă, aşteptăm în zilele următoare noi "dovezi" că Frunzăverde (ce nume, că-ţi vine să pui mâna pe bucium şi să tot doineşti!) e homosexual, pedofil, zoofil şi mercantil, drogangiu şi maghiarofil, vânzător de neam şi ţară.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Să dea dracii, ăsta e trimis de Marinar colo :) Asta numai daă se dovedeşte că nu are legătură cu traficul ilegal cu pistoale cu apă, de cînd a fost ministrul oştirii.