miercuri, 30 noiembrie 2011

Mândria lui Băsescu de a fi grobian

Preşedintele Traian Băsescu, cu amestecul lui de cinism, golănie, mitocănie, prostie şi grobianism, ne îndeamnă: "Arboraţi drapelul României, ca semn al mândriei de a fi român!"
Nu pot fi decât la fel ca el şi să-i spun că e cel mai jalnic şef de stat pe care l-a avut acest pământ. Nu-l acuz că mă umileşte, că m-a adus în stadiul de vierme, că vrea să mă extermine nu brusc, cum ar fi mai omeneşte, aşa cum vrea să-i eutanasieze pe maidanezi, ci că vrea s-o facă încet, să mă ardă la foc mic, în chinuri, nu-l urăsc pentru toate astea, sigur fiind că degetul lui Dumnezeu îl va atinge mortal până la a şaptea generaţie. În schimb, nu-l voi ierta niciodată că mi-a luat exact ce-mi cere acum: mândria de a fi român. Nu mai am aşa ceva. Din acest punct de vedere e mai criminal decât Ceauşescu. În decembrie 1989, fără nicio perspectivă, fără nicio speranţă, mă simţeam ataşat ideii de popor român, de naţiune. Acum nu mai am aşa ceva şi văd că majoritatea celor din jurul meu sunt în aceeaşi situaţie. Ceea ce-i doresc şi lui Băsescu cu tot neamul lui, să vadă şi ei cum e. Aşa să (nu) le ajute Dumnezeu!

4 comentarii:

Popa spunea...

Da' , care e mandria ta ba, Domane ?

Atata timp cat ai sange in instalatie,atata timp cat toate bijuteriile de familie [ pula si coaiele]- aferente instalatiei ,sunt la locul lor si merg ceas , fii mandru.

ce atata plangacenie ?

O temere insa, nutresc si eu.

S-ar putea ca in perspectiva minunata de a fute toate curvele de la presedentie-guvern in jos - pana la cele in devenire care rabaie pe la organizatiile locale, sa fiu umilit si eu de catre unele
la care nu asi putea face fata.

Dar nu trebue sa ne pierdem speranta.

Sa fim mandrii ca suntem romani; sa organizam orgii sexuale care sa umbreasca orgiile guvernantilor facute cu bugetul de stat, cu sistemul de invatamant, cultura,si toate celelalte la un loc.

Iar daca Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor are si maicute tinerele mai nutresc a doua speranta sa futem si p-acolo.

Tanara-Draguta spunea...

Tânara draguta blonda sexy, fara obligatii, 90-60-90,
picioare, 1.70 m , plina de viata, patimasa, exotica,
misterioasa, amatoare de senzatii tari, vând camion.

Fleur spunea...

Domnule Doman, nu sunt pudibonda.Am si eu simtul umorului.Ca... ce ,,pula mea, sunt o doamna''.Dar am si constiinta.Si constiinta mea de OM nu-mi da voie sa nu ma intreb:
tara asta chiar e plina de prosti?
Unii chiar nu mai au nevoie de cap daca au organe genitale?

Va rog, faceti din acestloc( blog)o intalnire in spirit.In spiritul largit, cum spunea Noica.
Este suficient ca intalnim trivialitatea si mizeria la tot pasul.Macar aici, in acest spatiu unde ne lasam gandurile, ar trebui sa ne intalnim cu noi, cu cei care sunt ca noi.Aici nu avem dreptul sa nu fim cinstiti.

Augustin spunea...

Aveti dreptate, dar încerc să împac spiritele, să nu fiu un cenzor prea drastic. Sunt întrucâtva justificate ieşirile astea hormonale ca răspuns la ieşirile mele vehemente împotriva unei puteri demente. Am să văd pe viitor cum e mai bine.