marți, 25 octombrie 2011

Drama României

Preşedintele nostru Traian Băsescu îşi arată în continuare l'esprit de finesse, boicotând cuvântul din Parlament al Regelui Mihai I. Poate că e mai bine. Dacă venea şi se aşeza pe-un alt fotoliu, vis-a-vis de Rege, marinarul avea o şansă să rămână în istoria României, măcar la capitolul ...şi alţii. Dacă se va confirma că a incendiat în anii '80 o navă în Marea Nordului, poate intra liniştit în istoria navigaţiei marine. În schimb, pentru a intra în istoria (nefericită, totuşi) a României, trebuie să aibă lângă el un consilier care să-i pună pe hârtie odată şi odată măcar o perlă precum cea a Regelui Mihai de astăzi din Parlament: "Nu văd România de azi ca pe o moştenire de la părinţii noştri, ci ca pe o ţară pe care am luat-o cu împrumutde la copiii noştri"! Aşa ceva nu se va întâmpla niciodată, adică să rostească o asemenea perlă preşedintele nostru, pentru că i-a alungat în şapte ani pe toţi consilierii care aveau creier cu care gândeau. Acum nu-i mai rămâne decât să încerce, împreună cu toată echipa de consilieri convocată o noapte întreagă, să înţeleagă ce-a spus Regele. Nu va reuşi, din păcate! Aş zice că aici stă de fapt drama României: în neconcordanţa flagrantă dintre înţelepciunea Regelui şi lipsa de înţelegere/înţelepciune a preşedintelui.

4 comentarii:

Popa spunea...

Ba, désolée monsieur

Traian Basescu n'est Stefan cel Mare dans la version moderne.

Une différence est comme ça et se réveiller dans la boisson plus. Sport avec l'épée et les Turcs par deux - trois jours dans une rangée, fuck, on saute à Vrancioaia les yeux de la tête.

Enfin l'homme instruit, guerrier, stratège, unifié, noble,diplomat, etc. connaissait bien la façon de garder un esprit sain dans un corps sain.

La deuxième différence est que tandis que Stefan combat au sabre, les combattants Basescu est debout sur la fin [maciuca]. Retour au Capu phlegme cracher du public et la morve soufflant bloquant chaque narine avec un revers.

Haha et de rot, gratter le cul en public, souvent, par des balles et des pantalons aux rayures poche.Toutefois, un ensemble qui génère jusqu'à l'esprit de finesse uniques au Basescu , que vous, moi, nous ne pouvons comprendre.

25 Octobre = le dernier mètre de libérer des terres roumaines Carei.
Armée Armée a décidé de célébrer cette journée, car le 25 Octobre coïncide avec le roi.

Voici comment maciucarulBasescu, dans sa stupidité jour célébré aujourd'hui par l'armée, dans laquelle le King Day.Mais que sans le savoir.

J'avoue que parfois me gratter le cul.

Mais nous avons aussi laissé le président Traian Basescu à la hauteur de 90 années, la Roumanie d'exister avant et l'inviter à parler au parlement comme le meilleur du maciucar Stefan cel Mare, depuis.

Regele Mihai : "Le monde de demain ne peut exister sans morale, sans la foi ...»

Qu'est-ce moral?

King Day dernière Novembre avec ce qui reste?

Petrut Parvescu spunea...

Nu/mi ramane decat sa spun, La MULTI ani, MAJESTATE!

Fleur spunea...

Referitor la postare, nu puteti compara sangele REGAL cu sangele tiganesc...

Iar fiindca azi e sarbatoarea Sf Mare Mucenic Dimitrie, va doresc LA MULTI ANI, sa aveti parte de liniste si de o muza frumoasa...

Augustin spunea...

Aşa e, nu m-am gândit şi la aspectul ăsta cu sângele albastru şi, respectiv, negru.
Mulţumesc de urări, deşi eu sunt mic mucenic!