joi, 10 decembrie 2009

Lecţia lui Băsescu

Într-un clip postelectoral - iată că există şi aşa ceva - Băsescu zice, cu braţele larg deschise: "Români, vă mulţumesc! Unii mi-aţi dat încredere, alţii mi-aţi dat o lecţie. Pentru toţi, voi fi un preşedinte mai bun!" Nu prea cred, dar contează clipul. Ca  şi lecţia pe care el i-a dat-o contracandidatului  Mircea Geoană (preşedinte pentru o noapte - noaptea democraţiei! -  pentru "dragostea mea Mihaela") care- cică - i-ar fi tras-o mai rău decât Ceauşescu poporului român; e adevărat, prin reprezentant(ă), desigur, după cum se vede pe o casetă. Dar Băsescu n-a fost adeptul principiului biblic "Ochi pentru ochi şi...casetă pentru casetă" şi n-a făcut-o publică. Încă nu zic "cinste lui!", pentru că s-ar putea ca la câteva secunde de la postarea acestor rânduri să apară brusc şi dintr-o dată filmuleţul pe toate monitoarele.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Dom Mitica,
In vreme ce dumneata identifici copios vadite urme de cumsecadenie la Prezident, o singura clipa nu te intrebi ce face marean Vanghelie, ce mutatzii aberante a suferit axiologia lui, ce crize ontologice il trag de par, ce dorintza de cunoashtere nestavilita il sfashie? Ei bine, afla Dom Mitica, de la mine, ca Vanghelie a luat goagalul la palme, cauta intzelesul cuvantului DIASPORA.
Acum sa dam pe flux ultima shtire despre Prezident. Cica in vizita sa la munte, de Sambra Oilor, Prezidentul a decretat ca nu se va mai lucra decat o singura zi - miercurea! Ciobanii s-au bucurat apoi sau intristat pana la suparare shi au protestat: Nu se poate Dom Preshedinte, nici macar o miercure libera nu vom avea shi noi?
Sa auzim de bine, Dom Mitica, shi spor in apucaturile remeshiene, ca doar sunt aproape!

popa 130 spunea...

Felicitari Dom Mitica !

Prin "Lectia lui Basescu" tocmai ati pus bazele intelegerii rationale a filozofiei politice a presedintelui Romaniei .

Atat titlul cat si textul aduc, contributii noi in abordarea problematicii metafizice care tine cont de multipla semnificatie a personalitatii basesciene impletita cu elementul modern : caseta cu sex oral .

Găsirea unui sens unitar al fiinţei basesciene în multitudinea semnificaţiilor descoperite, este o mare miza.

Este o provocare pana si pentru Horia Roman Patapievici [ directorul Institutului Cultural Roman], care a introdus in schimburile culturale mecanica pulii si pizdei si care au inregistrat deja un mare impact revolutionar fiind considerate un succes.

Astfel gandirea cu capul pulii este la mare moda ; este la indemana tuturor si elimina nevoia de pluralism democratic pentru ca nu sunt generate idei contradictorii.

Ba mai mult acest sistem va elimina discrepantele in societate deoarece pula si pizda au toti.
[ Cel mult va exista o diferenta de stil ]