luni, 30 noiembrie 2009

Modelul românesc

Ce încredere să ai în candidaţii noştri la preşedinţie dacă cei trei crai de la răsărit (Geoană, Antonescu şi Băsescu) au fost luaţi prin surprindere de întrebarea privind modelele lor în viaţă? Tudor Chirilă - a răspuns Antonescu. Soţia sa - a desemnat Băsescu. Nu, domnilor! În România de astăzi, singurul model nu poate fi decât Lucian Bute. Nu pentru că e campion mondial la box profesionist, ci pentru că a plecat dintr-un sat de lângă Galaţi, a mers la Bucureşti să se afirme în ce ştia el mai bine, acolo i s-au făcut nedreptăţi peste nedreptăţi şi nu s-a lăsat bătut. A plecat în lumea largă şi-a biruit. În clasa politică de la noi şi în instituţii nu te poţi încrede deloc. Singura şansă este să te afirmi individual, prin ambiţie şi muncă cinstită. Este singura salvare a românilor. Este şi o selecţie foarte dură. Cine reuşeşte de unul singur e puternic, cine se încrede în instituţiile statului român e pierdut. Da, Lucian Bute este modelul românesc.

Un comentariu:

popa 130 spunea...

Ba Pardon Dl. Doman !

Basescu este un mare boxer inaintea lui Bute. El nu are nevoie de un model. Cate nedreptati i s-au facut , dar el nu se lasa batut.

Amandoi dau cu pumnul . Dar Bute este campion mondial la box - care este un sport cu reguli ,

pe cand Basescu este doar presedinte regional care stie, face si schimba reguli, loveste si cu pumnul si cu cotul din toate pozitiile. La ce i-ar mai trebui un model ??!

- " Criza a venit peste noi si afecteaza si Romania , dar vom iesi din criza doar impreuna imediat dupa alegeri" .
" Elena Udrea nu exista " .
" Elena Udrea si-a facut datoria "

Multimea :
- Ba-ses-cu , Ba-ses-cu !

Stati linistiti. El nu va pierde pentru ca el se afirma individual si nu crede in institutiile statului - asa cum bine spuneti si Dvs.., domnule Doman.

“v-am chemat la consultari pentru ca ma obliga Constitutia, dar Constitutia nu ma obliga sa tin cont de opinia voastra”,

In Romania decizia politica e decizia individului , de ce ne-ar trebui doua camere in parlament ? de ce trebuiesc mai multe partide ?

Geoana / Antonescu e un porc , au falsificat filmu . Ei trebuie sa dispara. Toti contracandidatii sa dispara. Sa dispara si Voiculesci si Patriciu caaaa, ei fac afaceri!

Noi toti , trebuie sa-l votam pt. inca 5 ani , altfel nu imi pot imagina cum ar arata Romania si viata mea fara Basescu in fiecare zi .