marți, 27 mai 2008

Bombă de presă cu Britney Spears

Pentru prima dată în anul 2008 am un respect nemărginit pentru presa americană. Cu atât mai mult cu cât bomba de presă a pornit de la paparazzi. Vânătorii de vedete au urmărit-o pe nebunatica Britney Spears şi ce-au descoperit şi ce-au filmat? Că era beată? Aş! Că era drogată de nu vedea pe unde merge? Nţ! Aşa ceva e fumat de mult timp. Că-şi consuma euforică o partidă de sex sălbatic într-un boschet? Banal! Ei nu, n-aţi ghicit şi n-aţi ghicit. Bomba este că blonda şi zvăpăiata şi zgubilitica Britney citea (pe) o carte. Dacă vă puteţi imagina aşa ceva! Citea. E adevărat că avea ochelari fumurii, e adevărat că paparazzii n-au filmat-o şi dând pagina, dar ce contează; fata stătea cu o carte deschisă în faţă, ceea ce poate fi asimilat cu lectura.

Acum, la faza asta americanii ne-au avut, ce mai! De pildă, paparazzii noştri o pot urmări 24 de ore din 24 timp de şapte zile pe săptămână pe blonda Andreea Bănică şi n-o vor surprinde cu o carte deschisă în faţă, nici măcar cu cartea de telefon, pentru că diva are numerele (!) în agenda electronică. Sau, Ion Cristoiu poate să meargă încă zece ani la Biblioteca Academiei şi n-o va întâlni acolo niciodată pe Oana Zăvoranu. Cei de la "Cancan", "Click" şi "Libertatea" la un loc n-o vor surprinde niciodată pe Simona Senzual în senzaţionala şi indecenta poziţie de cititoare de cărţi... O-ho! multă apă va curge pe Dâmboviţa până vom avea parte de-o asemenea bombă de presă.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Da, domnule. E buuuunăă.
Pentru că deja a trecut (de-azi noapte) ziua votării - hm, şi-a copilului - hai să-ţi zic una "produsă" azi dimineaţă:
Întrebare: De ce nu a avut loc nici o (sic!) înmormântare ieri?
Răspuns: Pentru că Băsescu, Tăriceanu şi Iliescu au spus: "Mergeţi la urne!"

Anonim spunea...

Mitropolii şi tribunale

Aud că în municipiul-reşedinţă al unui judeţ, mitropolia unei... alte regiuni şi-a deschis... un magazin general. Este foarte bine, după mintea mea. Să strângă fonduri pentru cei... defavorizaţi de unde pot, legal.
Eei, dar cum se numeşte magazinul? "Praxis" este numele lui. Sigur că da. Dar dacă era magazinul unui tribunal? Al oricărui tribunal! Cum se numea? Desigur "Malpraxis"!

Anonim spunea...

Pe faţă? Sau pe spate?

Despre Franţa - România sau, mai degrabă, România - Franţa ce spui domnule?
După minţile mai multora, şi-a mea, desigur, a cam fost un mare furt pe faţă, dincolo de neputinţa fotbaliştilor noştri. La cum a decurs meciul şi arbitrajul, mai ales, cred ca nu are de ce se supăra centralul dacă zicem ceva de... spatele lui.
Şi-al mă-si! Sau... Ba pe-a mamei dumnealui! Cum vrea s-o ia.