sâmbătă, 12 aprilie 2008

Bătaie de-o seară/aventuri de-o noapte

Motănel Ionescu are 35 de ani, e înalt, atletic, ce mai, un brad de bărbat! Şi are un program zilnic foarte încărcat. Duce băiatul la grădiniţă, semnează condica la cafenea unde se întâlneşte cu prietenii la o vodcă şi un biliard, apoi la salonul de înfrumuseţare, la sala de forţă, că şi muşchii trebuie întreţinuţi.
Aseară, când soţia lui a sosit de la servicul său de zece ore de diriginte de şantier, Motănel tocmai citea presa pe net. Coincidenţa naibii, în acel moment citea despre ultima descoperire a cercetătorilor de la Universitatea Aberdeen, aceea că femeile cu ochi mari şi bărbie mică sunt predispuse la aventuri de-o noapte. Motănel Ionescu a chemat-o la el pe soţia sa cea obosită, a îndreptat lampa spre faţa ei albă ca marmura de Ruşchiţa, a pătruns-o cu privirea şi a descoperit că a sa consoartă are ochi mari (şi uimiţi) şi bărbie mică. Hm! I-a ars fulgerător două perechi de palme. "Aventuri de-o noapte? Asta vrei? Aventuri de-o noapte?" s-a răţoit la ea Motănel.
Ceea ce n-au descoperit cercetătorii de la Universitatea Aberdeen e modul cum se poate corecta predispoziţia la aventuri de-o noapte a femeilor cu ochi mari şi bărbie mică. Noroc cu Motănel Ionescu cel de 35 de ani, atletic, cel mai brad decât bradul şi cel dedat la pălmuit nevasta!

Niciun comentariu: