sâmbătă, 1 martie 2008

Sex, da - demografie, ba!

În copilăria mea dintr-un sat din podişul Mehedinţi, noi, copiii, ne strecuram prin spatele femeilor mai tinere sau mai trecute care se făceau că-şi croşetau puloverele, dar mai mult bârfeau pe marginea şanţului. Aşa aflam, de pildă, că fata popii X era amanta medicului veterinar Y. Ne plăcea la nebunie să aflăm astfel de noutăţi picante şi ne hlizeam pe înfundate, să nu ne observe "jurnalistele" şi să ne pună pe fugă. Nu apăruseră încă tabloidele în România.
Deşi, între timp, mi-a dispărut apetenţa pentru asemenea picanterii, totuşi, răsfoind ziarele , vrând-nevrând, îmi sar în ochi titluri de genul: Simona Senzual se sărută la semafor, sau:Femeile lui Pătraşcu îşi fac confidenţe în amor, cu subtitlul: Actuala iubită, Roxana Ungureanu, şi fosta iubită, Loredana de la Trident, sunt prietene la cataramă, sau: Pe ea (adică pe Adriana Ionescu) a înşelat-o o viaţă Marian Ionescu, cu Loredana, adică, apoi cu Catinca Roman, cu Geanina Corondan, cu Crina Abrudan, sau: Ilinca Vandici e curtată de stripperul Gyo, sau: Iată cu câte femei umblă Radu Mazăre într-o zi(A venit cu o brunetă la Casa David din Herăstrău. După conferinţa de presă s-a pupat cu o blondă. Apoi, s-a întâlnit cu iubita oficială, Roxana, la cafeneaua Turabo)... Şi, şi, mai ales şi...
Hm! La atâtea culcate ăla cu aia, altul cu altele, celălalt cu celelalte şi tot aşa, după cum cu atâta meticulozitate scriu tabloidele, stai şi te întrebi de ce scade demografia în România. Ei?

Niciun comentariu: